Toimitusehdot

Toimitusehdot

Yleistä

Cathouse.fi on CatHouse avoimet yhtiön ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy CatHouse avoin yhtiö (y-tunnus: 3288710-1), Karkkolantie 35 B, 53100 Lappeenranta, sähköposti: cathouseay@gmail.com

CatHouse avoin yhtiö pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna Checkout. Voit maksaa ostokset myös tilisiirrolla, mobilepayllä tai paypalilla.


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin sekä Matkahuollon kuljetuspalvelut.


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä sekä tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin. 

Postikulut Suomessa yleisimmin 5,90e-8,90e riippuen paketin koosta.


Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 2-14 arkipäivää, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.


Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

cathouseay@gmail.com